Categorie├źn
Reizen

Mount Rinjani

In Europa gaan we nu zwaar gebukt onder de invloed van het Corona virus. In Azie hebben ze het zwaartepunt gehad, althans dat denken we en hopen we. Er is een grote kans dat we niet weten hoeveel mensen echt besmet zijn vanwege de beperkte middelen.

In de regio Lombok zijn in elk geval nog weinig gevallen gemeld. Echter gaat het toerisme daar al jaren gebukt onder de invloed van aardbevingen vulkanen.

In 2018 vond er een zware aardbeving plaats in de regio Lombok waardoor Mount Rinjani werd gesloten voor een langdurige periode. De bedrijven met activiteiten op de Rinjani verkeren dus al jaren in zwaar weer.

In 2020 is het echter wel mogelijk om de vulkaan te beklimmen, hij is weer volledig open.

Mocht je vlucht overigens geannuleerd zijn door de corona crisis en heb je moeite met het verkrijgen van gelden? Kijk dan op deze website die alles heeft beschreven over de vouchers regelgeving in Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *