Categorieën
Uncategorized

Hoe aangetekend mailen Brabantse bedrijven helpt in de crisis

Zekerheid en efficiëntie

Door Aangetekend Mailen te gebruiken, voldoe je niet alleen aan de AVG, maar ook aan de eIDAS-verordening en aan de NTA 7516, de norm voor veilig mailen in de zorg. Zo combineert Aangetekend B.V. de zekerheid van aangetekend versturen met de efficiëntie van een volledig digitaal proces. In vele regio’s van Brabant tot aan Groningen maken vele en diverse bedrijven dagelijks actief en met succes gebruik van de dienst Aangetekend Mailen.

Meer dan vervanging van aangetekende post

Aangetekend B.V. biedt meer dan alleen een digitale vervanging van aangetekende post. Ruim 85 procent van de mails die organisaties versturen via Aangetekend Mailen, vervangen reguliere poststukken die voorheen niet als aangetekende poststukken werden verstuurd. Elke dag gaan er in organisaties talloze documenten de deur uit, die niet altijd per se officieel ondertekend moeten worden, maar waarvan niemand wil dat ze in een fietstas eindigen die onbeschermd tegen een willekeurige lantaarnpaal of boom wordt geparkeerd. Dan hebben we het nog niet gehad over de privacygevoelige informatie die nu vaak via ‘normale’ e-mail wordt verstuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *