Categorieën
Uncategorized

Nieuws: forse boetes voor Nederlandse motorrijders

Dit artikel gaat over nieuws uit Nederland. Heimbach Twee Nederlandse motorrijders vielen vrijdag bijzonder negatief op bij het controleren van een Provida-rijder op de Eifel-routes. Verschillende chauffeurs gaven ook hun ongenoegen over de gevaarlijke rijstijl van de twee chauffeurs door op hun hoorn te blazen. Het is interessant. Terwijl de chauffeur van Düren Provida een meting achter twee motoren startte, werd hij ingehaald door twee andere motoren. Vervolgens werd de eerste meting geannuleerd en een tweede gestart: de twee motorrijders haalden aanvankelijk twee auto’s in die niet mochten inhalen. Door de luide uitstoot tijdens het accelereren was een bestuurder zo bang dat hij zijn stuur scheurde terwijl hij de auto nog op de weg kon houden. De reis ging door de Landesstraße 15 en de Landesstraße 249 naar Heimbach. De motorrijders werden daar uiteindelijk tegengehouden.

Was deze tekst over Nederland interessant? We zijn blij met elke feedback!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *