Categorieën
Uncategorized

Nieuws: Maskereis in Amsterdam en Rotterdam

Dit artikel gaat over nieuws uit Nederland. Amsterdam Gezien het toenemende aantal Corona-infecties zijn Amsterdam en Rotterdam de eerste Nederlandse steden die een maskerplicht invoeren. Dat geldt voor bijzonder drukke pleinen, straten en winkels, zo maakten de steden donderdag bekend. Het is interessant. De maskervereiste is vanaf 5 augustus van toepassing op alle personen ouder dan 13 jaar. In Amsterdam zijn bijvoorbeeld de rosse buurt, de belangrijkste winkelstraat Kalverstraat en populaire markten niet meer te bezoeken zonder masker. De autoriteiten benadrukten dat de verplichting niet in de plaats kwam van de regel van het aanhouden van een veiligheidsafstand van 1,5 meter.

Amsterdam had al strenge maatregelen getroffen voor de rosse buurt en de binnenstad. Daarom werd toeristen gevraagd om in het weekend de stad niet te bezoeken. De veiligheidsafstand kan vaak niet worden gehandhaafd, vooral door de toestroom van toeristen.

Was deze tekst over Nederland interessant? We zijn blij met elke feedback!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *