Categorieën
Uncategorized

Ivanka Trump verdedigt de “ongefilterde” communicatiestijl van haar vader

Trump accepteert nominatie om Republikeinen te vergelijken. De Amerikaanse president Donald Trump is officieel de Republikeinse kandidaat bij de presidentsverkiezingen van 3 november. “Het is met een hart vol dankbaarheid dat ik deze benoeming voor het ambt van president van de Verenigde Staten vanavond aanvaard”, zei Trump aan het einde van de partijconferentie. De circa 1500 gasten op het adres in de tuin van het Witte Huis applaudisseerden achteraf. De afgevaardigden hadden bij de start van het grotendeels virtuele partijcongres op maandag unaniem Trump opgericht. De 74-jarige beloofde toen zijn landgenoten een vroege overwinning op het coronavirus. “In de afgelopen maanden zijn onze natie en onze hele planeet geplaagd door een nieuwe en machtige nieuwe vijand”, zei Trump. “We zullen het virus verslaan, de pandemie beëindigen en sterker dan ooit uit de crisis komen.” Trump hield opnieuw uitzicht op een vroeg vaccin tegen het coronavirus. ‘We zullen voor het einde van het jaar of misschien zelfs eerder een vaccin maken.’

Een overwinning van Joe Biden ertegen zou de crises die de Verenigde Staten teisterde alleen maar verergeren, beweerde Trump. Biden is een “vernietiger van Amerikaanse banen”. Als hij de kans krijgt, zal de Democraat “de vernietiger van de Amerikaanse grootheid worden”. Deze verkiezing gaat over “of we de Amerikaanse droom kunnen redden”, zei de president.

In het bijzonder had hij zelf buitengewoon veel gedaan voor zwart Amerika. “Ik zeg met grote nederigheid dat ik meer heb gedaan voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap dan welke president dan ook sinds Abraham Lincoln,” pochte Trump. Hij adverteert dat de werkloosheid onder Afro-Amerikanen vóór de coronapandemie tot een historisch dieptepunt was gedaald. Hij zorgde ook voor de financiering van historisch zwarte universiteiten. Zijn gerechtelijke hervorming resulteerde in de vrijlating van veel zwarte gevangenen. Onder het Republikeinse Lincoln keurde het Congres het 13e amendement op de Amerikaanse grondwet goed, dat de slavernij in de VS afschafte. Voordat Trump zelf verscheen, had zijn dochter Ivanka de controversiële communicatiestijl van haar vader verdedigd. “Mijn vader heeft sterke overtuigingen. Hij weet wat hij gelooft en hij zegt wat hij denkt. Of je het nu met hem eens bent of niet, je weet altijd waar hij aan toe is”, aldus Ivanka Trump. “Ik begrijp dat de communicatiestijl van mijn vader niet naar ieders smaak is, en ik weet dat sommige van zijn tweets een beetje ongefilterd kunnen aanvoelen. Maar de resultaten, de resultaten spreken voor zich.” Volgens Ivanka Trump is ze ervan overtuigd dat Washington haar vader haat omdat hij de hypocrisie daar benadrukt. Washington heeft Donald Trump niet veranderd – “Donald Trump heeft Washington veranderd”. Het land heeft nog vier jaar nodig onder leiding van de “krijger” in het Witte Huis, zei de dochter van de president. Ivanka Trump zei tegen haar vader: “Pap, mensen vallen je aan omdat je onconventioneel bent. Maar ik hou van je omdat je echt bent. En ik respecteer je omdat je effectief bent.” Ivanka Trump en haar man Jared Kushner zijn adviseurs in het Witte Huis. Tal van familieleden verschenen op de vierdaagse Republikeinse conventie om campagne te voeren voor de herverkiezing van Trump op 3 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *