Categorieën
Uncategorized

Vouchers van 80 euro zijn bedoeld om het toerisme in Wallonië te stimuleren

De Waalse minister van Toerisme Valérie De Bue (MR) heeft een budget van vijf miljoen euro gereserveerd om duizenden gezinnen een voucher van 80 euro te geven ten behoeve van het toerisme in de regio.

Het doel van de maatregel is om de verliezen in de toeristische sector als gevolg van de coronacrisis te verminderen door het publiek aan te moedigen om na het zomerseizoen toeristische attracties te bezoeken. “Het idee is om mensen aan te moedigen om Wallonië buiten de zomer te bezoeken”, zegt De Bue. De vouchers waren inwisselbaar in oktober, november en december.

Wilt u meer nieuws over België? Laat het ons dan weten in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *