Categorieën
Uncategorized

Meer ruimte nodig? Lees deze blog!

Merk je dat je steeds meer last krijgt van ruimte te kort in je magazijn of bedrijfsruimte, en kan je nergens meer spullen kwijt? Dan hebben wij de beste oplossing voor jou: een mezzanine vloer! Deze soort vloer wordt ook wel een tussenvloer, etalagevloer of verdiepingsvloer genoemd. Het is een vloer die zorgt voor extra ruimte, door meer oppervlakte toe te voegen aan welke ruimte dan ook. Een voordeel van deze vloer is dat het zeer toegankelijk is en goed onderhouden kan worden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel deze blog, want we vertellen je meer over deze praktische vloeren.

Voordelen mezzanine vloer

Wanneer je te weinig ruimte heeft in uw magazijn of bedrijfsruimte, komt een mezzanine vloer goed van pas. Het grootste voordeel van deze vloer is dat het een extra ruimte creëert. Deze extra laag is verbonden met een trap, dus het is makkelijk te bereiken. Dit soort vloeren worden dan ook vaak gebruikt in de industriële sector.

De montage

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een mezzanine vloer bestellen, is tijd om er over de montage na te gaan denken. We raden je aan hier vakman voor te kiezen. Het aanleggen van een mezzanine vloer, vergt namelijk veel energie en tijd. Daarnaast is het een klus voor echte specialisten, die kennis van de zaak hebben. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat jouw vloer een lange tijd mee gaat, wanneer je specialisten inschakelt. 

Mezzanine vloer van Nolte Mezzanine

Een aanrader van ons is Nolte Mezzanine. Deze partij ontwerpt zelf hun vloeren en dat niet alleen, ze produceren, leveren en monteren zelfs uw vloer bij u op locatie. Alles onder een dak dus. Dat is toch ideaal? Wilt u meer weten over Nolte Mezzanine? Bekijk dan eens hun website, en ontdek alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u uw telefoonnummer achterlaten op de website om jouw vragen te stellen. Nolte Mezzanine belt je zo snel mogelijk om al jouw vragen te beantwoorden en om advies te geven als je daarnaar op zoek bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *