Categorieën
Uncategorized

Lees hier waarom jij je ondergoed moet kopen bij Sliponline.nl

Sliponline is een webwinkel gericht op dames-, heren- en kinderondergoed, nachtkleding en sokken. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat constant wordt uitgebreid met nieuwe artikelen. Zo kunnen ze altijd aan jouw wensen voldoen. Benieuwd waarom jij ondergoed bij Sliponline moet kopen? In deze blog vertellen wij jou waarom!

Uitstekende service

Een hoge mate van persoonlijk contact vinden ze bij Sliponline erg belangrijk en dat proberen ze heel graag aan jouw over te brengen. Gelukkig gaat dat erg goed want uit alle reviews en beoordelingen blijkt dat klanten zeer positief zijn over Sliponline. Ze zijn elke dag telefonisch, per e-mail of chat te bereiken om jou van advies te kunnen voorzien.

Maattabel

Weet jij niet zo goed wat voor maat ondergoed je nu moet bestellen? De juiste maat vinden is heel belangrijk maar kan ook erg lastig zijn. Gelukkig hebben ze daar blij Sliponline een oplossing voor. Op de website heb je beschikking over een maattabel waar je eenvoudig kan zien welke maat ondergoed jij het beste kan bestellen.

Méér dan alleen ondergoed

Sliponline beschikt naast ondergoed ook over een ruim assortiment pyjama’s, thermokleding, zakdoeken, keukenschorten en nog veel meer. Grote kans dat je Sliponline verlaat met meer dan alleen ondergoed!

Ruim 40 jaar ervaring

Sliponline is gestart met de verkoop van ondergoed en nachtkleding op diversen markten in Noord-Brabant en Limburg. Sliponline is een echt familiebedrijf, gestart in 1978, wat van vader op zoon is over gegaan. Het bedrijf bleef steeds verder door groeien en ook het assortiment werd steeds verder uitgebreid. In 2007 hebben ze Sliponline.nl opgericht, en op dit moment staan er al ruim 1300+ producten op de webwinkel. 

Sliponline

Nu je weet waarom je ondergoed van Sliponline moet bestellen is het tijd om een bezoekje te brengen aan hun website. Heeft de klok vandaag nog geen 17:00 geslagen? Dan vallen jouw nieuwe strings, schorten en sokken morgen nog bij jou op de deurmat. Fantaseren hoe je nieuwe aanwinsten staan is dus niet nodig, want de mode hangt in een handomdraai bij jou in de kast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *